• +359 431 6 33 15
  • +359 892 215 212
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Оборудване


 


mutoh valuejet 1614 orig large

 

Mutoh VJ-1604

Подходящ за вътрешни и външни приложения, този принтер е специално конструиран за "sign maker" пазара. Предлагайки ширина на медията от 1625 мм (63,97") и ширина на печат от 1615 (63,58"), ValueJet 1604 произвежда пълноцветни плакати, банери, беклит панели, POS дисплеи, табели и стикери. ValueJet 1604 предлага безупречно качество на печат при (720 х 720 dpi, 4 паса)и скорост до 15 м² на винил и до 8,5 м² на PVC фолио.

 

 


 

www pic rip

Фотонабор DotMate 7500P

Простотата и надеждността на апаратите DotMate отдавна са известни в полиграфическия свят. Уникалните технически характеристики на фотонабора се съчетават с лекотата на използване.

 

 

  

 


 

thumb xerox

DocuColor 242

DocuColor 242 – това е цифрова печатна машина, чиито характеристики напълно съответстват с нуждата от бързина и пълноцветен печат на различни формати.

Docucolor 242 изпълнява висококачествен цветен цифров печат със скорост 50 страници, цветен печат в минута и 65 страници, черно бял печат в минута. Времето на печат на една страница е 7,8 секунди за цветен, а за една черно бяла – 4,5 секунди.
Docucolor 242 изпълнява висококачествен печат и копиране с разширение 2400х2400х1 точки на инч на хартия с тегло 300 г/м2. Освен това има опцията да се избира между матов или гланцов печат, което позволява да се напечатат бързо различни видове рекламна продукция. На машината могат да се зададат различни видове цветова калибрация в зависимост от вида на материала, което позволява да се получат реалистични светове на различните материали.

 


 

thumb www pic plot

MUTOH Ultima 1400D

Машините от тази серия използват система за електронно позициониране на режещата глава, което позволява лесно и бързо комбиниране на печат и рязане. Вашите стикери, които сте отпечатали на самозалепващо се PVC фолио, хартия или друг материал могат да бъдат сложени на режещия плотер и за броени секунди ePos системата ориентира плотера за разположението на отпечатаните обекти и прави изрязване на стикерите по произволен контур.

 

 

 


   

www pic laminat

Ламинатори

Ламинирането е процес при който се обединяват два или повече слоя заедно. Има топло и студено ламиниране. Топлото ламиниране е чиста и лесна модерна технология, която използва ламинати с разтопим при нагряване лепилен слой.

- Едностранно ламиниране - нанасяне на ламинат от едната страна на отпечатъка. Използва се полиграфски ламинат.

- Двустранно ламиниране - топло (или комбинация от топло и студено) нанасяне на ламинат от двете страни на отпечатъка. Използват се полиграфски или двустранни ламинати с висока износоустойчивост, придаващи различна твърдост.

На пазара най често използвания ламинат е гланцовият поради по-ниската му цена. Ламиниране на хартия, както на снимки, предпазва от измачкване, накъсване при някой ламинати с UV покритие и от избеляване – слънцезащитни. Ламинирането се прилага в широка гама като при автомобилостроенето, корабостроенето, дърво-паркет, холографски изображения и много, много други.

 


 

thumb www pic scan

IMACON Flextight PRECISION III

Барабанния CCD скенер Flextight Precision III на датската фирма Imacon използва най-напредналата технология за сканиране в съчетание с уникални характеристики като динамична плътност 4.8max, 48-битов цвят, разделителна способност 6300 dpi, прецизна оптична система от Rodenstock. Flextight Precision III е решението за тези, които държат на най-високото качество.

 

 

  


 

thumb fastbind secura

Фастбайнд Секура

С нея лесно може да подвързвате материали с меки и твъди корици, без корици и прочие. Справя се отлично и с подвързването на тела от разнородна хартия. Финалният резултат от нейната работа е създаването на една отлично оформена и здраво залепена книга с подвързия от идеално изпънати ръбове.

 

 

 


 

thumb mamo piega a3

Mamo Piega

Нов модел сгъвачки за добра работа. С високо подаване на листата за прегъване. Прави до 4000 прегъвания за час. Тавата с трите си захващащи колела може да поеме на едно зареждане до 500 листа. ПИЕГА А3 Суп може да прави до две гънки на хартии от 45 до 135 гр./м2 и една на хартии с плътност до 200 гр./м2. Цифровият електронен контролен панел спомага за по-бързата и ясна представа на работата на сгъвачката. Има светлинен индикатор, съобщаващ за липсата на листа за прегъване или за възникнал проблем. Вграденият брояч, дава възможност за прецизно определяне на количеството прегънати листа, както и за спиране или пускане на хартията. Скоростта е фиксирана, а електрическо освобождаване с валовете. Минимален формат на листата за прегъване 128х182 мм. Максимален формат на поемане на хартия 297х432 мм.

 

 


 

thumb stahls 11x15maxx clam

Stahl's The MAXX™

Ной-големият производител на трансферни преси за апликация на плат добавя към индустрията новата серия с максимум полза. MAXX™ пресите от STAHLS' надхвърлят по надеждност и възможности всяка преса в този клас. Разработени и патентовани от експерти в областта на топлинните преси цялата цифрова линия има широко отваряне за перфектно използване на широк кръг от материали, използвани за апликация на плат. Икономични и компактни, тези преси са също и допълнени с най-добрата гаранция в тази индустрия. Серията на STAHLS' MAXX са най-удобните, здрави, качествени и лесни за работа преси за тениски или шапки, предлагащи се на българския пазар на достъпна


© 2022 Хеликон ЕООД. Всички права запазени.

Please publish modules in offcanvas position.